RAWFOOD HOUSE I MALMÖ

Besökte Rawfood House idag för att testa något från deras kreativ och spännande meny. Rawfood maten är upphettad till max 42 grader för att bevara vitaminer, enzymer och mineraler. Dem väljer även närodlat, ekologiskt och fair trade till stor del.

Till att börja med att äta valde jag en falafel med syrar kål, hummus och grönsaker. Till det serverades det en god och smakrik tahihi dippsås som passade jättebra till falafeln. Och själva falafeln bestod av bland annat kikärtor, mandel och solrosfrön. Portionerna var rejäla och jag hade utan tvekan kunnat dela detta med en till. Perfekt för den riktigt hungriga. Alltihopa hade en bra smakkombination och med en god syrlighet från kålen gav det hela rätten en bra smakbalans.

Efter en god lunch valde jag att testa en av deras rawfood kakor. Det fanns mycket att välja på men slutligen blev det en pistage och cocos kaka med en kopp te till det. I kakorna används inga mejeriprodukter och inte heller något raffinerat socker. Sötman från kakorna kommer bland annat från dadlar, frukt och bär. Nyttigt och gott på samma gång. Rawfood House hittar ni på Friisgatan 8 i Malmö.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *