PASTAGRATÄNG MED OST OCH SKINKA

Till ca 4 portioner:

  • 200 gram skinka
  • 500 gram pennepasta
  • 1 burk crème fraiche
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 påse blandad sallad
  • 1 morot
  • 1 påse gratängost
  • 50 gram fetaost

Gör såhär:

Koka upp pastan. När pastan är färdigkokt, så strimla skinkan och blanda ner tillsammans med pastan. Häll i crème fraiche och pressa i vitlöksklyftan. Smaksätt med salt och svartpeppar. Lägg ner i en ugnsform och strö över gratängosten och smula över fetaosten. Ställ i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter. Servera med sallad och garnera med morot.

 
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *