MATRECENSION FRÅN ”IN THE PINK” I MALMÖ

Var på restaurang ”In the pink” i Malmö för att testa deras spännande och omtalade mat och dryck. Restaurangen är trevligt belägen i huset glasvasen precis i närheten av centralstationen. Här stiger man in i en mysig atmosfär med skön stil och bekväma soffor. Detta är helt klart ett ställe man kan spendera tid på att äta något från deras goda och hälsosamma meny eller kanske testa någon av deras juicer/smoothies. Här är både kalla och varma rätter och även frukost för den som är ute lite tidigare.

Till mat testade jag deras ”Jumpin sal” som är en ugnsbakad röding som serverades tillsammans med bland annat rostade rödbetor, lime, picklad rödlök och en fetaostkräm. En helt perfekt tillagad fisk med en len och god smak som gjorde sig fin tillsammans med sältan från fetaostkrämen och dem andra råvarorna. Här åt jag med gott samvete en nyttig och hälsosam lunch där grönsakerna är i stort fokus. På menyn hittar man allt från vegansk/vegetarisk mat till paleo, LCHF och raw food. Allt gjort av hög kvalitet.

Till maten valde jag en ”gymnastic green” som är en smoothie och består av avokado, päron, gurka, spenat, kokosvatten, vetegräs och persilja. En god och supernyttig frukt och grönsaksdricka toppad med persilja. Jag kommer definitivt gå hit fler gånger och jag  rekommenderar varmt ”In the pink” i  Malmö.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *