Bistro Queens

mat-2-copy

Var på restaurang Bistro Queens ikväll där en tre rätters meny väntade. Till förrätt blev det kycklingvingar till mannen som var krispiga och goda, tillsammans med en bbq sås. Till mig blev det en toast Skagen som bestod av två smörstekta brödskivor med en skagenröra på tillsammans med räkor, dill, grönsaker och citron. Röran hade en god och krämig konsistens och innehöll mycket räkor vilket uppskattades.

mat-4-copy

Till huvudrätt blev ett det laxfile med limesås, wokade grönsaker, sparris, räkor och potatis. Laxen var perfekt stekt och lagom saltat. Såsen som bestod av bland annat lime och dill hade en härlig syrlig smak och passade väldigt bra till fisken. Dem wokade grönsakerna bestod av en god blandning av allt från broccoli och paprika till saftiga svampar. Laxrätten var vackert dekorerad med både sparris, citron och räkor och mycket god.

mat-3-copy

Efterrätten blev en perfekt lagad pannacotta med färska bär och frukt tillsammans med en god hallonsås. Till mannen blev det en marängsviss som bestod av en len och god vaniljglass tillsammans med maränger, chokladsås och grädde. Ett väldigt bra och gott avslut på en trevlig kväll.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *